TUPPERWARE BRANDS / Anjung Suri


Tuesday, October 6, 2009

Lacto Fiber


LACTO FIBER

Cara Semulajadi untuk Meningkatkan Kesihatan Anda

59 bahan ramuan terpilih yang semulajadi (Organik)
Gabungan sayur-sayuran, buah-buahan, bijian dan gandum
Probiotik,prebiotik,enzim dan anti-oksida,vitamin, mineral dan asid amino
Tidak mengandungi sebarang perasa dan pewarna tiruanJADIKANLAH LACTO-FIBER sebahagian daripada diet harian anda sekarang!

Mengapakah anda memerlukan Lacto-Fiber?


Pemakanan Berkhasiat dan Mempunyai Nutrien Seimbang -


Ianya mengandungi nutrien yang lengkap seperti vitamin, mineral, asid lemak tidak tepu, enzim dan protein tumbuhan dari sumber Organic untuk menggantikan nutrien yang telah hilang dari badan.Memulihkan Fungsi Badan - Lacto-Fiber bersifat anti-oksida untuk menentang radikal bebas.Menyingkirkan Toksin dari Badan - Serabut gentian membantu membersihkan dinding usus, meningkatkan pergerakan usus dan mengurangkan pembentukan toksik dalam sistem peredaran darah, mengabungkan lemak dan minyak dan menyingkirkannya dari badan.Melindungi Badan Dengan Menguatkan System Pertahanan - Formulasi unik yang mengadungi probiotik, prebiotik dan enzim boleh membina dan menguatkan sistem pertahanan badan untuk hidup lebih sihat.Soalan Lazim


Adakah Lacto-Fiber mendatangkan sebarang kesan sampingan?


Lacto-Fiber di perbuat daripada bahan ramuan semulajadi maka ianya adalah selamat walaupun dimakan untuk tempoh yang panjang.Apakah perbezaan antara Lacto-Fiber dengan julap?


Lacto-Fiber bukan julap tetapi adalah makanan . Ianya adalah lebih berkesan daripada pembersih usus yang biasa.Siapakah yang boleh mendapat faedah daripada Lacto-fiber?


Semua orang. Ia membantu untuk menyingkirkan toksik dan membersihkan usus akibat pengambilan makanan yang telah diproses dengan bahan pengawet, pewarna dan perasa tiruan.

Reactions: