TUPPERWARE BRANDS / Anjung Suri


Monday, December 15, 2008

Kelas Memasak Pizza Kat Damansara

Hi gang...pizza party demo telah berjaya di adakan di rumah Azlinda my down line kat Damansara pada 14 December 2008.

Terima kasih Azlinda sebab bagi pinjamkan rumah untuk buat demo pizza ni ...



Tuan Rumah Happy , dapat free gift as a host .Tetamu yang hadir pun dapat gift tau.. cuma terlupa nak amik gambarnya ...




Antara tetamu yg hadir... tekun dengar celoteh Kak Farid




Bahan-bahan untuk buat pizza dah ready



Uli Doh Time .. semua teruja .. nak tau buat pizza yg senang cam ni .. ehehe






Inilah hasilnya 3 keping pizza tuna.... tak sempat nak amik gambo slice pizza... dah kena ngapp ... ehehe .
Lepas abis demo... tetamu yg hadir dapat ngap pizza.. pastu balik tidak dgn tgn kosong.. masing-masing bawak balik 2-3 free gift !!!. Best kan.. ( aiyak.... once again.. lupa nak snap ! )



Ni plak pizza Sausage & cendawan ..( buat kat umah lepas balik demo tu... sebab asben & mentua nak makan pizza )








Kepada yang lain, sesapa yang berhajat nak buat demo pizza ker apam balik atau muffin kat tempat anda, sila hubungi crystal kay....
Kami akan ke tempat anda untuk ajar anda macam mana nak buat pizza dgn mudah !!!
Drop your email to crystalsshoppe@gmail.com

Reactions: