TUPPERWARE BRANDS / Anjung Suri


Tuesday, December 11, 2012

Nano Nature Water Filtration System


AIR adalah KEHIDUPAN..


On average, an adult can survive for 5 to 7 weeks without food, but cannot last more than 5 days without water! Our body needs 2 litres of water a day, that’s 6 to 8 glasses, to keep it functioning.
Secara purata, seorang dewasa boleh hidup selama 5 hingga 7 minggu tanpa makanan, tetapi tidak boleh hidup lebih dari 5 hari tanpa bekalan air! Tubuh kita memerlukan 2 liter air setaip hari, yang bersamaan dengan 6 hingga 8 gelas, untuk memastikan ia berfungsi dengan normal.

成人在不进食的情况下, 平均可生存5至7周。然而,没有水,就难以存活超过5天!人体每天需要补充2公升水(相等于6至8 杯),才能确保人体机能正常地运作。

What’s in your water? 您的饮用水中含有什么?
Apakah yang terkandung di dalam air anda?

Mother Nature provides fresh water at the source. This flows into rivers and waterways that channel the water to dams and treatment plants, before being piped into our homes. Throughout the entire journey, our drinking water risks contamination.

Alam semula jadi menyediakan sumber air tawar yang bersih yang akan mengalir ke dalam sungai-sungai dan jalan-jalan air. Ia seterusnya akan disalirkan ke empangan dan loji rawatan air seblum dibekalkan melalui paip ke kediaman kita. Sepanjang perjalanannya, bekalan air minum kita mungkin akan tercemar.

源自大自然的淡水流经河流和水道,部份被引入了水坝和过滤水厂。经过过滤的食水将通过水管输往住家。在整个过程中,食水可能会受到污染。

"Lebih 90% daripada kesemua Makanan &
Minuman di Rumah Anda Adalah Tidak Bersih Serta
Tidak Selamat Dimakan TERMASUKLAH
Sayur-Sayuran & Buah-Buahan!"

....persoalannya ialah adakah anda mengetahuinya?

Satu-satunya cara yang terbaik untuk kita menjauhi segala penyakit-penyakit kronik yang diakibatkan oleh pencemaran bahan makanan dan minuman di rumah ialah dengan memastikan anda menggunakan penapis air yang bersih agar makanan yang dibasuh dan minuman yang diminum adalah selamat.

Benar, terdapat pelbagai jenis penapis air di pasaran. Ada yang mahal dan ada yang murah. Namun begitu, bukan semuanya berfungsi seperti yang anda mahukan untuk mendapatkan air yang bersih dan selamat untuk diminum. Adakalanya ia cuma indah khabar dari rupa.

Tapi anda benar-benar bernasib baik kerana pada hari ini terdapat penyelesaian terbaik yang dapat membantu anda mendapatkan sumber air yang bersih, suci, berkhasiat serta terbukti berkesan. Tidak perlu lagi anda tercari-cari penyelesaian yang masih tidak diketahui kesan sampingannya. Kini anda mampu mendapatkan sumber air yang benar-benar suci, bersih, selamat dan berkesan untuk meningkatkan tahap kesihatan anda tanpa sebarang kesan sampingan!

Kini anda mampu mendapatkan sumber air yang benar-benar suci, bersih, selamat dan berkesan untuk meningkatkan tahap kesihatan anda tanpa sebarang kesan sampingan!

 

Memperkenalkan Sistem Penapis Air Berteknologi Nano dari NASA

"NANO NATURE WATER FILTRATION SYSTEM"

 


diuji dan disahkan sepenuhnya oleh badan Antarabangsa

  Tupperware Brands Nano Nature Water Filtration System ini dijamin terbukti dapat menghasilkan air yang suci, bersih, selamat serta berkesan untuk digunakan seharian bagi menjamin kesihatan anda sekeluarga.


Usah Bimbang, Tupperware Brands Nano Nature Water Filtration System  ini tidak mengandungi tulang-tulang haiwan seperti sistem yang lain. Ia juga telah terbukti halal dan menggunakan hanya bahan - bahan dari sumber yang halal & suci dan boleh diminum tanpa was-was.

HOW IT WORKS

Bagaimana ia berfungsi ?

  Tupperware Brands Nano Nature Water Filtration System, hanya mengandungi 1 Katrij Penapis sahaja yang berfungsi membantu menghasilkan air yang suci, bersih, selamat dan berkesan untuk kesihatan seisi keluarga.


Dengan hanya SATU KATRIJ PENAPIS sahaja, ia mampu:-

  • menyerap bau-bauan, warna dan bahan toksik seperti klorin.  
  • menghapuskan logam berat, bahan radioaktif, 99.99% virus dan 99.9999% bakteria
  • membuang kulat, patogen & menghalang pertumbuhan bakteria

 
Pemasangan yang ringkas dan sesuai untuk semua jenis kepala paip sedia ada di rumah anda !! (kecuali yg berbentuk empat segi). Tak perlu back wash- pakai sampai habis tempoh hayat katrij filter ( 5000L penggunaan ~ 1 tahun ) terus tukar filter !!

Bentuk yang compact dan kadar aliran paling laju !!!
Kami menyediakan offer menarik utk pembeli yang memesan secara online!!.
 
 

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

  

  Inginkan Maklumat Tambahan mengenai Tupperware Brands Nano Nature Water Filtration System , Sila  Email kepada: sales@tupperware4all.com

 

Bertindaklah sekarang juga untuk memiliki "Nano Nature Water Filtration System" untuk  kesihatan anda sekeluarga hari ini juga!


Harga Yang Perlu Anda Bayar?

Harga Pasaran Nano Nature Water Filtration System

RM2,590.00

Nak murah lagi??? Ya Diskaun Hebat menanti anda hanya di www.tupperwarewaterfilter.blogspot.com atau http://tupperware4all.com!

 

RM1,624.50 nett sahaja

(sah sehingga 31st December 2012 sahaja)

-> Lebih Jimat

-> Kos Penghantaran PERCUMA bagi seluruh pelusuk Malaysia!!

-> Pemasangan mudah - Anda boleh lakukan sendiri. Tak perlu panggil kami atau mana-mana plumber. Semudah 1-2-3

->PERCUMA Keahlian Tupperware Brands !!

-> PERCUMA Hadiah Tupperware MISTERI bernilai RM150 !!

-> 1 tahun Jaminan daripada Tupperware Brands

 

0% *Installment selama 12 bulan bagi untuk MasterCard dan VISA melalui Maybank / Cimb / Public Bank / Citibank

(tertakluk kepada Terma & Syarat. Sila hubungi kami untuk keterangan lanjut mengenai skim ansuran mudah ini)

Miliki Nano Nature Water Filtration System sekarang !

Sila klik borang tempahan atau emailkan kepada sales@tupperware4all.com untuk pembelian NANO NATURE WATER FILTRATION SYSTEM

 

Rakan niaga anda;


Email : sales@tupperware4all.com

Tel : 013- 674 7052

Disclaimer : Segala teks di laman web ini adalah hakmilik dan tanggungjawab pihak kami sepenuhnya dan tiada sebarang kaitan dengan Tupperware Brands Sdn Bhd.

 

Reactions: