TUPPERWARE BRANDS / Anjung Suri


Thursday, August 13, 2009

Trip To Bali --- FREE . Thank you TUPPERWARE

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera.


Baru-baru ini crystal telah sertai rombongan Tupperware ke Bali..


Syok giler..... rasa mcm pergi honeymoon jer.....


FREE Trip plak tu.....


Thank you Tupperware !!!!


Next year, crystal nak bawak lebih ramai downlines crystal sertai rombongan Tupperware... sape nak ikut... ???? Hubungi crystal skang juga untuk Crystal bagi guide kepada anda




Syok betull.. spa in private room




Ini pula antara hadiah yang Tupperware berikan sepanjang kami di Bali....

Consultant Crystal dan yang lain yang belum menjadi ahli Tupperware.. jangan berlengah lagi.... Hubungi crystal skang juga.. dan akan dapat keseronokkan, pendapatan tambahan dan macam-macam lagi...


Sertai Team Crystal !!!
TOP 5 Best Director in Malaysia & Singapore for 2008/2009 !!!

Reactions: